10.04.17

Da er dagen her!

Mamma og Pappa kom på lørdagsettermiddag. Vi har hadd en koselig helg med teatertur, lunsj med Lisa, kos i Washington Square Park og Påskeegg spising.

I dag er det mandag og min kjære Patrick kommer hit! Jeg gleder med som en liten unge på julaften, har ikke sett hverandre siden jul og det kommer til å bli så godt å holde rundt han igjen. Han lander når jeg starter med øvelse på skolen og han kommer til å vente på meg utenfor skolen når jeg er ferdig. Klarer knapt vente på å se han. Nedtellingen har eksistert siden Januar og jeg har sett dagene minske og minske og NÅ er ENDELIG dagen her. Dagen hvor vi møtes igjen etter 3 måneder. Om noen dager er det også første gang han ser med i et teaterstykke. Litt nervøs for hva han kommer til å synes, men håper han blir litt imponert. Det er heldigvis på fredag så har noen dager å forberede meg på :P I mellomtiden blir det mye familiekos, kjærestetid, sightseeing i New York og god mat.

Ha en eller så flott dag alle sammen! Jeg vet jeg kommer til å ha en super dag!

2 kommentarer

Victoria Larsen

10.04.2017 kl.17:49

Så koselig! Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

Stine Jensen

11.04.2017 kl.01:32

Åh kan bare tenke meg hvor godt det blir å se han igjen! Kos deg :-D

Skriv en ny kommentar

Lone H

Lone H

20, Trondheim

Jeg følger magefølelsen når det kommer til viktige avgjørelser. Dette er bloggen hvor jeg skriver om mitt liv og erfaringer av å studere i New York City, NY, USA.

Kategorier

Arkiv

hits